Over ons

Veel bedrijven zitten met openstaande vacatures, al dan niet, tijdelijk.

 

De oprichting van een Vacaturecentrale Europa, geeft hier invulling.

 

In nauwe samenwerking met onze collega centrales hebben wij http://www.vacaturecentrale.EU gebouwd en zo functioneel mogelijk gemaakt. Mogelijkheden voor bedrijven, werklozen maar ook mensen die vanuit werk op zoek zijn naar een andere uitdaging. Dit kan zijn een andere baan, of een zelfstandig ondernemerschap. Tja, vacatures en mogelijkheden zoeken. Makkelijker gezegd dan gedaan.

 

Stop met staren op internet of in de krant, neem de toekomst in eigen hand!

 

Niet meer het hele internet afstropen, of iedere krant er op na hoeven slaan.
Nu gewoon vanuit uw stoel achter de pc de Vacaturecentrale.EU bezoeken, om zo uw nieuwe werkomgeving vinden.
Door het
gratis toevoegen uw reactie – CV of uw vacatures (werkgevers maximaal 3 vacatures of tegen een kleine vergoeding onbeperkt), kan het bedrijfsleven en u als particulier eenvoudig kenbaar maken wat u zoekt of naar wie u als bedrijf op zoek bent.

 

Per wanneer en hoelang, maar vooral wat de voorwaarden zijn en aan welke eisen een kandidaat zou moeten voldoen.

 

Gratis, duidelijkheid, makkelijk toegankelijk en zonder beperkingen. Voor zowel werknemers als werkgevers. Vraag vrijblijvend naar de tarieven boven de gratis grenzen en onze extra mogelijkheden.
Vergeet niet te registreren voordat u gaat toevoegen.

 

Veel mogelijkheden om uw bedrijf of persoonlijke kwaliteiten op te laten vallen, gratis!

 

Vacaturecentrale.EU is een samenwerkingsverband met een groot aantal professionals. Mocht uw naam er niet bij staan, maar u zou wel vermelding wensen, mail ons dan via het contact formulier.

 

http://www.vacaturecentrale.EU


(Vacaturecentrale.EU is geheel nieuw ontwikkeld. Aan deze site is ons team druk bezig om u nog beter van dienst te kunnen zijn in de nabije toekomst)